Néhány ismert ténybeli nyilatkozat a vényköteles gyógyszer előnyeinek megértéséről – BlueCrossMn

Néhány ismert ténybeli nyilatkozat a vényköteles gyógyszer előnyeinek megértéséről – BlueCrossMn

TartalomjegyzékTovábbi információ a fogyasztói útmutatóról: vényköteles gyógyszerprogramokArról, hogyan kell olvasni a tőzsdén kívüli és vényköteles gyógyszercímkéket9 Könnyű tények a vényköteles írástudásról: A betegek gyógyszeres kezeléssel kapcsolatos oktatása … Leírt

3. forgatókönyv: Egy általában egészséges, 70 éves nő, aki nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszereket szed az osteo arthritishez, jelenleg a boka ízületi ödéma jelent. Az ön távollétében egy munkatárs elindította őt egy kalciumcsatorna -blokkolón az újonnan kimutatott magas vérnyomás céljából. 4. körülmény: Egy 20 éves sinus fájdalommal rendelkező nő, akit az éjszakai telefonhívó orvos felírt egy fluoroquinolone-t.

Ez az írás összefoglalja és módosítja a Globe Health Company (THA) áttekintését a jó felírásra. Ezeknek a szabványoknak a használatának segítenie kell az orvosokat a vényköteles hibák csökkentésében, valamint az előírás minőségének javításában.

Ha a gyermek valóban érzékeny lett a javasolt gyógyszerre, akkor tartós tünetei és tünetei morbiditást jelentenek a felesleges receptre vonatkozóan. A 4. helyzetben feltételezzük, hogy a sinus kellemetlenséggel küzdő hölgyet telefonon mikrobiális fertőzéssel azonosították jelek és tünetek alapján, szemben az értékelés alkotóelemével.

Ha a problémát egyértelműen meghatározza, mint “sinus kellemetlenség egy gyermekkori korú hölgyben”, egy extra ideális adminisztrációs programot hozhatott volna. A gyógyító cél meghatározása lehetővé teszi az orvosok számára, hogy egyértelmű célkitűzésre irányítsák a várható eredményeket. Ez szemléltethető számos orvosi körülmény felhasználásával. Az 5. helyzetben, amely magában foglalja a diabéteszes problémákkal küzdő nőt, valamint a hipertónia hozzáadott diagnosztizálását is, az egyik egyértelmű gyógyító cél az lenne, hogy folyamatosan vérnyomás -leolvasást kapjon, amely kevesebb, mint 130/80 mm Hg.

A vényköteles gyógyszerlisták és lefedettség 2 perces szabálya

A sinus fájdalommal rendelkező nő számára (4. forgatókönyv), még akkor is, ha az antibiotikum elengedhetetlen volt, arra utalva, hogy egy olyan gyógyszer, amelyet a beteg Legjobb gyógyszertári ajánlatok nem kezel, egyértelműen elmulasztja a gyógyulási célt. A nem specifikus felírás különféle szokásos esetei között szerepel a benzodiazepinek álmatlanságra történő felhasználása anélkül, hogy megvizsgálnánk az okot, és a fájdalomcsillapítók használata a fájdalom alapjául szolgáló fájdalomforrás felismerése nélkül.

g., diszlipidémia cukorbetegségben vagy anélkül szenvedő betegeknél). A WHO SESSIGE azt javasolja, hogy az egészségügyi szakemberek hozzanak létre egyéni gyógyszerek (P-drogok) receptárját. A P-drogok megbízhatóak, gazdaságosak, jól tolerált gyógyszerek, amelyeket az orvosok rendszeresen javasolnak a szokásos problémák kezelésére. Mélységes segítségnyújtás a személyes formularia létrehozásához a kézikönyvben található, amelyet .

A p-drog és a lépések módszerei megmutathatják a cukorbetegséggel küzdő nők példáját, valamint az 5. körülmények között bemutatott magas vérnyomás diagnosztizálását. A hidroklorotiazid (esidrix), a lisinopril (zestril), a metoprolol-szukcinát (toprol XL), valamint a metoprolol-tartarát (Lopressor) általános készítményei mind potenciális p-drogos gyógyszerek, mind a potenciális p-gyógyszeres gyógyszerek. A metoprolol -tartarát kivételével ezen gyógyszerek mindegyikét naponta egyszer lehet beadni.

Ugyanígy drágább, mint a hidroklorotiazid. A metoprolol csökkenti a vérstressz és a cukorbetegség nehézségeit is. A metoprolol-tartarát napi kétszer adagolást igényel, ami befolyásolhatja a tapintást, valamint a metoprolol szukcinát általában sokkal drágább.

Elmerülés a demokraták drogárazási csomagjának megértéséről

A 3. helyzetben, amely magában foglalja az osteo artritiszben szenvedő személyt, a nem megfelelő felírást nem biztonságos lehetett. Magas vérnyomása lehet, hogy az általa kapott NSAID negatív hatásai, valamint a bokaödéma az a vérnyomáscsökkentő ok oldalán, amelyet kapott. Lehetséges, hogy az NSAID -t abba kell hagyni, és egy bőséges adagot kell tennie, amelyet naponta három vagy négyszer vett, és ahelyett, hogy további gyógyszert tartalmazna, és a 2. káros hatásokat is előidézte.

Brittany Holland

Brittany is the Editor-in-Chief at Key Management Insights. Brittany has spent over 10 years working in the tech industry, first as an IT technician and then as a writer. She lived with computers all her life and she works to help teach others how to get the most from their devices, systems, and apps. In her free time, she loves to spend quality time with her family and friends.

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *